Vinder af ”Succesvirksomhed 2019”

Hos Jysk Entreprenør kan vi nu bryste os af titlen ”Succesvirksomhed 2019”. Udnævnelsen skete, da repræsentanter for erhvervsprisen i sidste uge lagde vejen forbi Brovst for at overbringe de glædelige nyheder.

Bag prisen står Spar Nord og BDO, som i fællesskab har fundet frem til de 1.000 virksomheder, der udgør eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. For at tilgodese den varierende erhvervssammensætning i dansk erhvervsliv er det blevet besluttet at identificere og hædre 200 succesvirksomheder i hver af landets 5 regioner, og blandt de 200 succesprisvindere i Nordjylland er Jysk Entreprenør.

Den nyindstiftede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2019” uddeles for at anerkende de virksomheder, der over en 5-årig periode kontinuerligt er lykkedes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater. Den nye erhvervspris har således til formål at hylde eliten af mindre og mellemstore virksomheder i det danske erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

– ”Vi er enormt glade for at være blevet bemærket og tilmed hædret for de sidste års arbejde mod flotte og stabile resultater”, fortæller Henrik Pedersen, indehaver af Jysk Entreprenør, som samtidig understreger, at udviklingen ikke havde været mulig uden virksomhedens dygtige og engagerede medarbejdere.