Om os

Naturarbejde med respekt for naturen

Naturarbejde med respekt for naturen. Med dette som vores mantra har vi gennem de sidste 19 år udført store såvel som små naturplejeprojekter med fokus på skånsomhed i arbejdet med vores alles storslåede natur.

Hos Jysk Entreprenør er vi specialister i vandløbsvedligeholdelse, naturpleje og -restaurering. Hovedparten af vores opgaver omhandler derfor genopretning og vedligehold af vandløb, søer samt skov- og hedeområder. Når vi ikke arbejder med vandløb og naturpleje, udfører vi også entreprenøropgaver i form af kloak- og anlægsarbejde. Vi er en autoriseret kloakmestervirksomhed, og udfører således både reparation, vedligeholdelse og nyanlæg af kloak.

Som virksomhed besidder vi det, vi kalder en jysk robusthed. Det betyder, at vi er grundige og pålidelige i vores arbejde og ikke stikker halen mellem benene, når der opstår uforudsete situationer, som udfordrer os. Vi er med andre ord vant til at tackle udfordringer og lader os ikke slå ud af modgang. 

Kvalitetsarbejde til skarpe priser

Kvalitet er altafgørende for os i vores arbejde. Vi udfører et godt håndværk og går op i kvalitetssikring, hvorfor det er kutyme, at vores medarbejdere dokumenterer deres arbejde via fotos og tekst. Dette sikrer gennemsigtighed, sådan at du som kunde altid kan følge med i arbejdet med et projekt.

Vi er ikke jyske for ingenting – med kvalitet mener vi, der skal følge en god pris. Vi leverer derfor kvalitetsarbejde til skarpe priser, og vinder ofte også udbud på baggrund af denne sammenhæng.

Vores medarbejderstab består af specialiserede arbejdere, som med hver deres faglighed danner et yderst kompetent team, der sammen kan løfte mange forskellige arbejdsopgaver. Vi gør meget ud af, at det altid er de samme medarbejdere, som følger et projekt fra start til slut, da vi mener, det giver de bedste betingelser for et samarbejde. Vi udfører opgaver i hele landet, men med hovedsæde i det jyske har vi flest samarbejder i denne landsdel.

Skal du have vedligeholdt et vandløb?

Vi tilbyder vandløbsrestaurering og naturgenopretning til både private og kommuner. Med vores ekspertise inden for området tør vi godt garantere et velplejet og sundt vandløb, og med vores brug af Aalborg-metoden er du ligeledes sikret et godt stykke arbejde.

Står du med overvejelser om at igangsætte vedligehold af et vandløb, er det vigtigt at vide, at vandløbsvedligeholdelse er sæsonbestemt. Vores sæson starter i maj og slutter i november. Hele sommeren er vi således ude med vores maskiner (vi kører med seks-syv stykker) og sørger for, at de jyske vandløb er sunde og vedligeholdt. Mange af de vandløb, vi arbejder med, bliver klippet op til fire gange på en sæson.

Kurser for entreprenører i maskinklipning og grødeskæring

Arbejder du med vandløbsvedligeholdelse og naturpleje? Og ønsker du at vide mere om Aalborg-metoden? Vi afholder kurser i maskinklipning og grødeskæring for entreprenører, hvor du får viden om, hvordan du bedst muligt og mest skånsomt kan genoprette balancen i et vandløb.

Med vores kurser i maskinklipning og maskingrødskæring har du muligheden for at blive opdateret med nyeste viden og dermed blive endnu bedre til dit fag.